tiistai 7. syyskuuta 2010

Ydinsota?

Huhhuh,

Huomasin juuri, että Pelimies-kirjan kirjoittanut Neil Strauss on nyt ryhtynyt survivalistiksi! Hänen uusi kirjansa Emergency: This Book Will Save Your Life käsittelee ydinsotasurvivalismia!


Katsotaan nyt mitä tuon kanssa käy, kunhan se tulee postimyynnistä. On tässä PUA-taitojenkin kanssa tarpeeksi opeteltavaa, taitaa mennä ihan mahdottoman stressaavaksi, jos pitää ydinsotasurvivalismiakin opetella.

Mutta jos Neil Straussin kaltainen profeetta näkee survivalismin tärkeäksi harrastukseksi, on ydinsota tulossa varmaan ihan kohta. Toivottavasi ehdin pokata naisen ja panna sitä edes kerran ennen ydinsotaa.

Itsestäni tuntuu sille, että ydinsota voisi alkaa vaikka niin, että joku rättipääterroristi varastaa Pakistanin ydinaseet ja pudottaa ne Moskovaan, Tel Aviviin, Mumbaihin ja Washingtoniin, ja sen jälkeen koko maailma on ihan radioaktiivinen. Mitenköhän radioaktiivisuus muuten vaikuttaa naiskauneuteen, pitää tosiaan päästä panemaan tosi nopeasti, ehkä ydinsodan jälkeen on vain rumia naisia! 

Ydinsotaan pitää varustautua, koska Neil Strauss sanoo niin! Nopealla haulla löytyi tällainen varsin hyödyllinen ydinsotaopas: Nuclear War Survival Skills.



Tämä Google Videosta löytynyt ydinsotaelokuva Threads lienee sopiva paniikkitunnelmaan pääsemiseksi.

Mutta ehkä hermostuin taas liikaa, pitänee odotella Emergencyn saapumista postimyynnistä ja miettiä vasta sitten näitä ydinsotajuttuja enemmänkin. Kuitenkin PUA-juttujen opettelemiseenkin menee koko loppuvuosi, eikä oikein millään ehtisi valmistautua vielä ydinsotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti