maanantai 6. syyskuuta 2010

NLP-teoriaa

Opin tuosta Pelimies-kirjasta jotain NLP-juttuja. Tuolla siis tarkoitetaan neurolingvististä ohjelmointia. Eli siis naisen aivosoluja ohjelmoidaan kuin tietokonetta. Tämä on yksi syy, miksi minusta tulee varmasti hyvä sargaaja. Koska olen taitava tietokoneohjelmoija voin varmasti oppia ohjelmoimaan myös naisia. Miksi NLP olisi sen vaikeampi ohjelmointikieli kuin Visual Basic tai PHP?

Tietenkin pitää lukea paljon lisää noita NLP-kirjoja, että oppii ne tekniikat kunnolla, mutta ensin luen noita lukion psykologian kirjoja. Tässä on kuitenkin yksi NLP-juttu, jonka sisäistin tuosta Pelimies-kirjasta. Yritän esittää sen havainnollisella kaaviolla.

Naiset liikkuvat yleensä aina ryhmissä. Sargaaja huomaa, että toinen nainen ei ole kiinnostava. Toinen nainen taas on kiinnostava.

Pokaaja lähestyy naista, jota ei halua, jotta hänen haluamansa nainen tulisi kateelliseksi. Hän voi avata keskustelun setin kanssa sanomalla rumalle naiselle jonkun ovelan avausrepliikin, kuten: "Käytkö usein täällä?"
PUA-mies kasvattaa haluamansa naisen kateellisuutta negaamalla häntä. Tällä tarkoitetaan kevyttä naiselle esitettyä solvausta. Hän voi sanoa haluamalleen kauniille naiselle vaikkapa: "Sinullahan on utareet kuin Valion meijerissä!"
Tätä jatkuu jonkin aikaa. Pian kaunis nainen on niin epätoivoinen, että alkaa itse pokaamaan PUA-miestä! Näin nerokasta on neurolingvistinen ohjelmointi!

Nyt PUA-mies käyttää kaikkia taitojaan kauniiseen naiseen. Hän voi lumota naisen esimerkiksi kertomalla mielenkiintoisia tarinoita paranormaaleista kokemuksistaan. Ruman naisen pitää kurissa PUA-miehen apuna toimiva siipimies.

Nyt kaunis nainen on PUA-miehen armoilla. PUA-mies voi viedä hänet kotiinsa ja rakastella naista haluamallaan tavalla.

1 kommentti: