maanantai 6. syyskuuta 2010

Naisihanteeni

PUA-kehityksen tavoitteena on tietenkin naisen iskeminen. Kauniin naisen. Täydellisen naisen. Naisen, joka on asteikolla 1-10 peräti arvosana 12! 

Millaisen naisen oikeastaan tahdon?

Tumma vai vaalea

Minä pidän melko tummista ja eksoottisista naisista. Joku eteläeurooppalainen tai latinalaisamerikkalainen nainen olisi hyvä. Iho voisi olla jopa ihan musta. Tai tietysti ihan hyvin käy myös tumma suomalainen nainen.

Koulutus

Olen akateeminen mies eikä minun kanssani aivan mikään amislainen pysty kauan kommunikoimaan. Siksi tahdon ehdottomasti akateemisen naisen.

Kauneus

Naisen pitää tietysti olla todella kaunis. Kuten sanottu: naisen pitää olla 12 asteikolla 1-10!

Huumorintaju

Pidän hyvästä huumorintajusta. Naisen pitää olla tosi huumorintajuinen ja hauska!

Sporttisuus

Minuun vetoavat sporttiset naiset. Nainen ei todellakaan saa olla mikään läski, ei toisaalta mikään anorektikko, mutta ei tietenkään miehekkään lihaksikaskaan. Tahdon naiseni olevan tosi sporttinen!

Menestys

Minä en tahdo mitään crack kokaiiniin addiktoitunutta työtöntä yksinhuoltajaäitiä Itiksestä. Tahdon menestyvän naisen jolla on hyvät tulot, koska PUA-mies ei todellakaan maksa naisen laskuja eikä elätä naista. Naisen pitää olla omillaan ja lähteä PUA-miehen mukaan, koska hän jumaloi PUA-miehen seksuaalisia kykyjä ja persoonallisuutta. Naisen pitää olla menestyvä yksilö muttei mikään feministihirmu.

Rinnat

Minuun eivät erityisemmin vetoa suuret silikonitissit eivätkä varsinkaan valtavat roikkuvat utareet. Rintojen on syytä olla keskikokoiset mutta erittäin kiinteät. Mitään koiran korvia muistuttavia lupsottimia en jaksa katsella. Teinimäisen pienet ja kiinteät rinnat, jotka ovat kuin terhakkaasti nupullaan, vetoavat minuun myös.

Peppu

On olemassa tissimiehiä ja on olemassa peppumiehiä. Minä olen peppumies. Peppu voi olla aika iso ja kurvikas, mutta kiinteä sen pitää olla. Naisen pitää pitää takamuksensä piukkana liikuntaharrastuksen avulla.

Kuka sitten on täydellinen?

Olen analysoinut naisihannettani tarkkaan. En ole vielä aivan kyennyt määrittelemään kuka olisi täydellisin, mutta tässä alla on muutamia kaikki kriteerini täyttäviä naisia.

Selma Hayek
Penelope Cruz
Jennifer Lopez
Tyra Banks


Naomi Campbell
Rosario Dawson


Huomio! 

Naiset! Jos täytätte nämä edellytykset ja muistutatte naisihannettani, voitte toki lähettää minulle sähköpostia! Laittakaa valokuva mukaan todisteeksi! Vastaus ihannenaisille on 100% varma!

1 kommentti:

  1. buahhahhaaa.. todellakin unelmanainen. :D Mutta saahan ihminen toki unelmoida. ( Jenniferin takia eksyin sivullesi. Eka googlen kuvatulos. )

    VastaaPoista