keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Lähestyin goottityttöä Marilyn Mansonin avulla

Positiivinen ajatteluni koki hirveitä ongelmia. Siis jos Neil Strauss ennustaa, että ydinsota tulee, niin voinko sitten ehtiä edes oppimaan sen verran puamiesoppeja, että pääsen ensimmäistä kertaa romanttiseen kanssakäymiseen naisen kanssa? Tosi hermostuttavaa. En tiedä edes tahdonko selvitä ydinsodasta, miksi saisin naista ydinsodan jälkeen paremmin kuin nytkään? Tai toisaalta...

Löysin Wikipediasta tällaisen Leonard Laken, joka oli survivalisti, joka kidnappasi naisia. Tarkoituksena oli perustaa oma haaremi ydinsodan jälkeistä aikaa varten, panna naiset paksuksi, ja olla uuden ihmiskunnan Aatami! Valitettavasti naiset eivät olleet kovin yhteistyöhaluisia, joten Leonard Lake joutui kiduttamaan heitä ja murhaamaan heidät. Siitä tulee taas mieleen, että jos naiset olisivat ATM-miehelle vähänkin yhteistyöhaluisia ei Leonard Laken olisi pitänyt mennä noin pitkälle PUA-jutuissaan.

Siis en tietenkään mitenkään kannata Leonard Laken ajatuksia. Mielestäni tuo mies on hirvittävä kriminaali ja psykopaatti, joka olisi pitänyt teloittaa julkisesti. Äijä oli mennyt todella pitkälle Voiman pimeälle puolelle niin PUA-miehenä kuin survivalistinakin. Inhoan tuollaisia psykopaatteja. Mielestäni niille pitäisi laittaa kuolemantuomio. Eikä sekään riitä, vaan pitäisi olla jotain julkista nöyryyttämistä myös. En mitenkään puolustele Leonard Laken sairaita ja vastenmielisiä toimia, mutta kyllä vikaa on myös naisissakin.

Miksi tavallisesta ATM-miehestä tuli tuollainen psykopaatti? Ehkä naiset olivat vähätelleet sitä aina kun se lähestyi niitä. Ehkä naiset olivat jopa nauraneet sille ja torjuneet sen viattomat lähestymisyritykset. Naistenkin pitäisi kantaa joku vastuu. Kyllä kai miehestä tulee psykopaatti, jos on vailla rakkautta vuosikymmenestä toiseen!

Pitää lukea se Straussin survivalistikirja heti kun se tulee. Nyt on muuten tullut luettua tosi paljon. Viimeksi luin näin paljon yliopistolla. En nyt ehkä sanoisi tätä IRL naisille pokatessani heitä, mutta itse asiassa en valmistunut koskaan. Silloin luin kuitenkin paljon tieteiskirjallisuutta. Ja lukiossa myös. Mutta sen jälkeen kun lopetin opiskelun olen lukenut melkein pelkästään tietokonemanuaaleja. Mutta nyt olen tilannut postimyynnistä ja varannut kirjastosta tosi paljon kaikenlaista PUA-miesten suosittelemaa kirjallisuutta, sosiaalipsykologiaakin.

Yliopistolla ajattelin aina, että sosiaalipsykologia on joku sellainen naisten juttu, yhtä hyvin voisi lukea vaikka naistenlehtiä. Tietysti PUA-ajatusmaailma on lähempänä miestenlehtien maailmaa. Mutta nyt kyllä tajusin, että sosiaalipsykologia on tosi tärkeä ja mielenkiintoinen asia, ja juuri tätä puolta minun täytyy kehittää itsessäni sekä teoriassa että käytännössä. Joten jälkikäteen anteeksipyyntö sille sosiaalipsykologitytölle, jolle vittuilin Vanhalla tuhannen kännissä joskus viisi vuotta sitten! Taisin sanoa sille, että "sinusta tulee varmaan tosi hyvä McDonaldsin myyjä!" Itse asiassa aika hiton hyvä negaus Pua-mielessä.

No, joka tapauksessa, positiivinen ajatteluni meni vähän pilalle, kun mietin koko yön ydinsotaa. Yritin kuitenkin aina hokea "minä saan pillua" -mantraani. Lopputuloksena en nukkunut viime yönä paljon yhtään. Menin sitten heti aamulla töihin R-Kioskin kautta, kun tahdoin ostaa pari tölkkiä energiajuomaa ja kahvin tavallisen Pepsi Maxin lisäksi.

Nyt R-Kioskilla ei taaskaan ollut myyjänä se brunettigaselli, vaan joku goottityttö, joka oli kyllä tosi söpö. Oikeasti se muistutti tosi paljon tuota NCIS Rikostutkijat -sarjan Pauley Perretteä. Tai ainakin siinä mielessä, että oli vähän gootti. No kuuma se oli kuitenkin. Minä muuten en katso telkkaria, vaan telkkari on taustameluna, kun surffaan netissä, ja jotenkin huomio kiinnittyy aina ruutuun, kun tuo Pauley Perrette on näkyvillä.

Pauley Perrette on kympin tyttö!

No, minähän mietin, että vaikka en ehkä näytä gootilta, olen kuitenkin gootti sielultani, koska kuuntelen aina joskus Marilyn Mansonia kun surffailen netissä. Marilyn Manson on tosi hyvä bändi, muttei ihan paras! Parhaita bändejä ovat Iron Maiden ja Metallica. Mutta tuossa kuitenkin keksin, että voisin käyttää goottirockin tuntemustani goottitytön viettelyyn. Olin siis oppinut nyt jo aika nopeaksi ajattelijaksi pokatessani.

Kun olin maksamassa ostoksiani (kahvi, kaksi tölkkiä batteryä, 1,5 litraa Pepsi Maxia), yritin lähestyä tyttöä. Sanoin sille, että "Marilyn Manson on hyvä bändi." Tyttö katsoi minua jotenkin sillai hassusti, jonka arvelin merkkaavan ihastusta, ja sanoi "joo!" Sitten se alkoi järjestelemään siinä jotain tavaroita.

Seisoin siinä miettimässä vähän aikaa, että voisinko jatkaa juttelua jotenkin, mutta tyttö ei näyttänyt kiinnostuneelta jatkamaan keskustelua. Ehkä sekin oli vähän ujo tai mystinen, kuten gootit usein ovat. Ajattelin, että ehkä tytön alitajuntaan upposi nyt ajatus, että minä olin mielenkiintoinen mies ja potentiaalinen kumppani vaikka Marilyn Mansonin konserttiin. Menin sitten ulkopuolelle juomaan kahviani ja toivoin tytön tulevan siihen juttelemaan, mutta ei se tullut.

Sopisikohan meikäläiselle goottilookki? Siis PUA-miehen riikinkukkotyyliksi? Se voisi sopia meikäläiselle, kun pidän goottirockistakin. Pitänee tilata Marilyn Manson -paita jostain. Neil Strauss on muuten kirjoittanut kirjan myös Marilyn Mansonista, Mötley Crüesta ja Jenna Jamesonista. Pitää tilata nekin postimyynnistä, jos niitä ei ole kirjastossa. Kaikki mihin Neil Strauss koskee muuttuu kullatuksi elämänviisaudeksi.

Olisiko tämä hyvä riikinkukkotyyli meikäläiselle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti