tiistai 7. syyskuuta 2010

Toinen lähestyminen

Tänään yritin taas lähestyä naista. Pepsi Max oli lopussa enkä voinut keskittyä koodaamiseen. Niinpä lähdin taas R-Kioskille.

Matkalla ajattelin R-Kioskin kuumaa myyjätärtä. Fantasioin että miten voisin iskeä hänet ja sitten paritella hänen kanssaan. Tällainen mielikuvaharjoittelu on tärkeä tekniikka PUA-miehelle. Kun asian harjoittelee valmiiksi mielikuvissaan sen toteuttaminen on lastenleikkiä.

Kun tulin R-Kioskille niin huomasin kauhukseni, että paikalla ei ollutkaan se kaunis ja sporttinen nuori brunettimyyjätär, vaan vanha kurppa, joka oli aivan turvonnut ja harmaahiuksinen. Päätin sitten vain ostaa Pepsi Maxini ihan tavallisesti ja lähteä pois.

Kun olin maksamassa Pepsi Maxiani niin mietin siinä, että pitäisikö minun kuitenkin yrittää lähestyä naista. Harjoitteluahan sekin on. Ihmettelin siinä muutaman minuutin vaihtorahat ja Pepsi Max kädessäni, että mitä voisin sanoa, ja sitten ajattelin, että olisiko paras kokeilla ihan suoraviivaista lähestymistä.

"Käytkö täällä usein", kysyin R-Kioskin kioskitädiltä, kun en muutakaan keksinyt. En oikein tiedä kuuliko se täti ollenkaan mitä sanoin, se vain mulkaisi minua ja näytti ehkä vähän huvittuneelta. En ole ihan varma. Ehkä puhuin liian hiljaa.

Ihmettelin siinä hetken ja lähdin sitten takaisin toimistolle. En nyt tiedä onnistuiko tämä lähestyminen, mutta ei sillä oikeastaan ole väliä. Tahdoin kuitenkin sen nuoren ja kauniin myyjän enkä tätä vanhaa ja rumaa myyjää. Harjoitus tekee mestarin ja on hyvä harjoitella.

Huomenna kokeilen taas onko se nuori myyjätär siellä. Ehkä pääsen jo nyt sänkyyn naisen kanssa. Jännittää huominen tosi paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti