sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Kimppakivaa Tatjanan kanssa

Perjantaina minä, Kalle ja Mikko (nimet muutettu) lähdimme taas kaupungille, tällä kertaa ilman mitään pohjia, ettei kävisi yhtä hassusti kuin viimeksi. Olimme pukeutuneet paljon siistimmin: nyt meillä oli t-paitojen sijasta pikkutakit ja kravatit. Minä en kyllä osannut solmia kravattia, mutta Mikko solmi sen puolestani.

Menimme erääseen trendikkääseen yökerho Leijonaan (nimi muutettu). Siellä oli monia kympin naisia. Eräs niistä katseli meitä kiinnostuneena. Nainen oli vähintään kymppi, hänellä oli pitkä musta tukka, vihreät silmät, kurvikas mustaan tiukkaan asuun verhottu vartalo ja ruskettunut iho. Meitä hieman hermostutti, mutta lopulta lähestyimme, minä sargaajana ja Mikko ja Kalle siipimiehinä. Meillä nöpötti housuissa jo mennessämme juttelemaan hänelle.

Nainen näytti tosiaan olevan kiinnostunut meistä! Hän oli alunperin venäläinen ja puhui suomea murteella. Hänen nimensä oli Tatjana (nimi muutettu) ja tarjosin hänelle drinkin, vaikka niin ei PUA-mies saisi tehdä. Pieni lahjonta sallittakoon, kun emme ole aivan kokeneita. Juttelimme siinä kaikenlaista Helsingin yöelämästä.

Tatjana teki ehdotuksen ennen kuin ehdin itse tehdä sitä. Hän kertoi olevansa kolmen aukon nainen ja tahtoi meidät kaikki kolme - samaan aikaan! Oltiin aika innoissaan siinä ja päätettiin lähteä taksilla naisen asunnolle. Siellä riisuuduimme ja näimme Tatjanan ihanan ruskettuneen vartalon, ajellun hävyn, kiinteät ja isonänniset rinnat ja tiukan ja pyöreän takamuksen. Olin vähällä ruiskia lastini jo tässä vaiheessa.

Olimme laittamassa kondomeja, mutta Tatjana kertoi, että se ei olisi tarpeellista, koska hän käytti e-pillereitä. Sen sijaan hän voiteli Kallen munan vaseliinilla, koska hän saisi kunnian tulla takaapäin. Tatjana sanoi, että hän tahtoi takalistoonsa kaikkein isomman munan, joka sattui olemaan Kallella. 

Nyt Tatjana näytti meille seksiaktin metodiikan, joka oli kyllä aika monimutkainen. Minä menin makaamaan sängylle selälläni ja Tatjana tuli päälleni niin, että munani oli hänen pillussaan. Se tuntui hyvältä: tiukalta, lämpimältä, sykkivältä ja kostealta. Tästä näin hyvin hänen suuret ja kiinteät rintansa, joissa oli isot nännit. Olin jo nyt vähällä tulla.

Sen jälkeen Kalle otti valtavaksi jäykistyneen munansa ja työnsi sen Tatjanan peräaukkoon ja samaan aikaan Tatjana otti Mikon reikäpäisen ruhtinaan suuhunsa ja imi sitä niin, että vain slurpsahteluja kuului. Pian olimme yhtä hytkyvää massaa, kolme miestä ja yksi nainen sulautuneena yhdeksi orgastiseksi ruumiiksi. En tiedä kauanko siinä kesti, mutta ähkimme kaikki aivan kiihkon vallassa!

Tulimme kaikki aivan samaan aikaan, minä Tatjanan pimppiin ja Kalle peräaukkoon. Mutta perkeleen Mikko oli katsonut liikaa bukkake-elokuvia internetissä ja yritti ruiskia spermansa Tatjanan naamalle, jolloin suurin osa niistä roiskui päälleni. Osa siitä ruiskahti suuhunikin ja maistui lähinnä suolalta. Normaalisti olisin varmaan oksentanut, mutta nyt olin aivan liian kiihottunut Tatjanan kuumasta kropasta kiinnittääkseni tähän sen enempää huomiota.

Makasimme jonkin aikaa siinä sängyllä orgasminjälkeisessä rentotumisen tilassa. Sen jälkeen Tatjana kertoi yhtäkkiä, että se olisi sitten 500 euroa joka jampalta, Mikolta lisämaksu 100 euroa naamalta tulemisesta, yhteensä 1600 euroa. Emme edes tajunneet, että hän oli prostituoitu! Esitimme siinä jotain vastalauseita, ja hän kertoi olevansa prostituoidun sijasta suosittu ja ammattimainen escort-tyttö, oikeastaan häntä piti verrata kuninkaallisten kurtisaaneihin ja Japanin geisha-tyttöihin. Oli kuulemma esiintynyt oikein elokuvissakin.

Maksoimme sitten lopulta mukisematta ja lähdimme poikien kanssa takaisin baariin. Olimme aika hyvällä tuulella. Tämä PUA-homma toimii mainiosti! Otimme muutamat kaljat ja lähdimme tyytyväisinä kotiin.

2 kommenttia:

  1. 2020 RAHOITUKSET / VOIT LOPULLISESTI VAPAA VELASTA SAAT TYHJÄN ATM-KORTIN! CVV Good Fresh & Cc Fullz Info And SSN DOB !!!

    HANKI ERITYISESTI OHJELMOITU TYHJÄ ATM-luottokortti kohtuuhintaan, TÄMÄ ERITTÄVÄ LUOTTO EI TULOSSA LUOTTOPISTEITÄ, ETTEN KOSKAAN PITÄÄ MAKSAA MITÄÄN TAPAHTUMIA, JOSSA TEET TÄMÄN, SINÄ ON ILMAINEN RAHA.
    * Myymme näitä kortteja kaikille asiakkaillemme ja kiinnostuneille ostajillemme ympäri maailmaa. Kortilla on päivittäinen nostoraja 7,500 euroa ja enintään 60,000 euron kulutusraja kaupoissa ja rajoittamaton käteisvara POS-kiinnostuneiden ostajien tulee ottaa yhteyttä sähköpostitse: atmgeniuslinks@gmail.com / WhatsApp: +1-713-389-6778 / Sanoma: @Anonymous_Ccs /

    Tarjoamme myös palveluja, kuten: WhatsApp: +1-713-389-6778

    1) LÄNSI-UNIONIN SIIRTOT / RAHA-GRAMMAN SIIRTO
    2) PANKITUNNUKSET
    3) PANKKIEN SIIRrot
    4) CRYPTO-VALUUTTAKAIVOS
    5) Lahjakorttien ostaminen
    6) TILIEN LASKU
    7) WALMARTIN SIIRROT
    8) BITKOININ SIJOITUKSET
    9) NIMEN POISTAMINEN VELASTO- JA RIKOSTEISTA
    10) PANKKIHAKEMINEN
    11) PAYPAL-KUORMITUS
    12) AMAZONIN LAHJAKORTTI KÄYTTÄÄ RAHAAN
    13) CASHAPP-KÄYTTÖ
    14) SEPHORA-LAHJAN KÄYTTÖ RAHAAN
    15) NORDSTROM-LAHJAKORTTI KÄYTTÖ RAHAAN
    16) ITUNES LAHJAKORTTI KÄYTTÄÄ RAHAAN


    Myy Cvv Good Fresh & Cc Fullz Info. Kiinnostuneiden tulee ottaa yhteyttä sähköpostitse: atmgeniuslinks@gmail.com
    WHATSAPP: +1-713-389-6778.

    Olemme vahvistettu cvv-myyjä - myy cvv: tä kaikissa maissa: Yhdysvallat, Iso-Britannia, Kalifornia, AU, EU, Japani, Aasia, Inter ja muut maat

    Tyyppi: Visa - Master - Amex - Disco - Säiliö - DOB - NON - Pass VBV - SSN - Fullz Info

    Etsimme hyviä asiakkaita ostamaan Cvv: tä ja pitämään liiketoimintaa pitkällä aikavälillä, koska meillä on päivittäin myymälämme valtava Cvv, Hack-luottokortin numero Cvv: llä.
    Hinta voi olla hieman ylös ja alas vaihtelevien markkinoiden perusteella, mutta pidämme sen aina kohtuuhintaisena tasapainottaaksemme asiakkaan ja meidän edut.
    Sinua kannustetaan ostamaan muutama testattavaksi ennen kuin teemme pitkäaikaista liiketoimintaa yhdessä. Lisäksi meillä on hyvä hinta jälleenmyyjälle, paras sivusto cvv: n ostamiseen ja monet muut maat varastossa 98% voimassa oleva korko ja korkea saldo.

    MYY SSN DOB PÄIVITETTY TARKISTETTU

    Myymme SSN DOB: tä. Vahvistetut, todistetut ja tarkistetut valtion SSN (USA).
    Varmistamme, että kaikki SSN vs DOB ovat yhdessä tuoreen nimen kanssa vahvistettu, koska meillä on ohjelmistohakkerointi saada SSN vs DOB päivittäin.

    Yhdysvaltain / Ison-Britannian FULLZ-satunnainen pankki
    US / UK FULLZ KAIKKIEN PANKKEIDEN KANSSA (HSBC, BARCLAYS jne.) WHATSAPP: +1-713-389-6778.

    Tarjoamme kaikenlaisia ​​hakkerointipalveluja - OSTA EDULLISET TUORET JA PÄIVITETYT TAVARAT, JOIDEN VOIMASSAOLOAIKA on 98%

    Ota meihin yhteyttä SSN DOB: n ja Cvv: n osalta, jonka haluat ostaa WHATSAPP: +1-713-389-6778

    Kiinnostuneiden tulee ottaa yhteyttä sähköpostitse: atmgeniuslinks@gmail.com
    * Voit myös soittaa meille tai Whatsappille tänään saadaksesi lisää valaistusta soittamalla numeroon +1-713-389-6778 / Telegram: @Anonymous_Ccs / ICQ: https://icq.im/Anouymous_CC
    * VAROA huijareista ja väärennetyistä hakkereista, jotka ilmentävät meitä, mutta he eivät ole meiltä, ​​ota meihin yhteyttä vain tämän yhteyden kautta *
    OLEMME TODELLINEN JA OIKEUDELLINEN ........... 2020 RAHOITUKSET / UNOHTAKOITA Lainan hankkimisesta ja tyhjän pankkiautomaatinkorttimme saamisesta: +1-713-389-6778.

    VastaaPoista