keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Adolf Hitler European Tour 1939-1945

Olisiko tällainen Adolf Hitler European Tour 1939-1945 -paita sillä tavalla hipsterimäisen itseironinen, että se sopisi riikinkukkotyyliini? Nainen voisi lähestyä minua kysymällä vaikkapa "hei sinä tuhma natsipoju, taidat olla hommalainen ja palvoa Halla-ahoa!" Sitten vastaisin siihen että "en todellakaan ole yhtään natsi, panen mieluiten tummia ja tulisia naisia, somalikin kelpaisi! Tämä paita on pelkästään postmodernia ironiaa!"

Ironinen Adolf  Hipster -paita!
Tästä tulikin mieleeni, että pari kaveriani, kutsutaan heitä vaikka nimillä Mikko ja Kalle (nimet muutettu), on tosi innokkaita hommalaisia mamukriitikkoja. He ovat kumminkin ihan innoissaan PUA-opeista, joita olen heille selittänyt, ja ensi viikonloppuna he ovat siipimiehiäni, kun mennään kokeilemaan naisten iskemistä! Tähän mennessähän olen ainoastaan hienovaraisesti lähestynyt naisia testailumielessä, mutta viikonloppuna pannaan iso vaihde päälle ja sargataan ihan tosissaan!

Palatakseni taas tähän Adolf Hitler -asiaan, ystäväni Mikko ja Kalle siis ovat maahanmuuttokriittisiä, ja minä sanoin heille, että minun mielestäni maahanmuutto on hyvä asia, ja minua kiihottaa paljon enemmän etelän kuumaveriset neidot kuin suomalaiset maitotytöt, joten tahdon tänne jatkossa paljon enemmän naisia Etelä-Amerikasta, Afrikasta ja Aasiasta. Mielestäni joku arabinainenkin on ihan okei, kunhan se on kaunis eikä ole pukeutunut säkkiin. Ja somalitkin, ajatelkaa vaikkapa Imania!

Iman on kympin nainen Somaliasta!
No, yllättäen hommalaiset kaverini eivät olleetkaan eri mieltä. He sanoivat että kyllä tänne saa naiset tulla, muslimi- ja somalinaisetkin. Ne sanoivat että tänne ei vaan pitäisi ottaa niitä raiskaajamiehiä, jotka notkuvat diskossa veronmaksajien rahoilla, ja sitten raiskaavat suomalaisnaisia Kaisaniemen puistossa. Heidän mielestään Suomeen pitäisi ottaa työperäiseksi pakolaiseksi pelkästään nuoria ja kauniita naisia, ihan sama ovatko kyseiset naiset Ruandasta vai Burundista..

No siitä minäkin olen ihan samaa mieltä. Minäkin olen sitten kai maahanmuuttokriittinen, vaikka en kyllä ikinä ole itseäni sellaisena pitänyt. Olen usein äänestänyt jopa vihreiden Jyrki Kasvia, vaikka olenkin tällainen teknologiaa rakastava tietokonenörtti, ja nyt ajattelin äänestää Piraattipuoluetta, mutta jos tänne tosiaan otetaan pelkästään kauniita ja eksoottisia nuoria naisia, niin sitten äänestän mielelläni vaikka Muutos 2011 -puoluetta.

Sopisiko Muutos 2011 -paita riikinkukkotyyliini?
Esitän muuten tässä yhteydessä ukaasin kaikille Suomen naisille. Jos en onnistu vuoden aikana saamaan naistelta rakkautta Suomessa, niin sitten lähden ulkomaille sitä hakemaan. Ostan liput Thaimaaseen ja otan vaimokseni ensimmäisen tapaamani kauniin baaritytön.

Turhaanpa Suomen naiset valittavat thaimaalaisten tyttöjen invaasiosta, mieshän käytännössä ottaa ensimmäisen kelvollisen naisen, ja jos sitä pitää lähteä hakemaan Thaimaasta asti, niin silloin vika on kyllä täydellisesti kaikissa suomalaisissa naisissa, eikä siinä suomalaisessa miehessä tai sen thaivaimossa!

Turha feministien on mitään valittaa naisten alistamisesta, kun sillä thainaisella on kuitenkin suomipojan kanssa sata kertaa parempi elintaso kuin siellä Tsunamin runtelemassa kehitysmaassaan. Pikemminkin suomalaiset naiset ovat alistaneet suomipoikaa, kun hän joutui Aasiasta asti vaimon hakemaan, vaikka sellainen olisi pitänyt löytää 15 minuutin kuluessa lähiöpubista!

Mutta odottakaapas nyt sitten ensi viikonloppua, silloin alkaa sargaaminen oikein tosissaan! Minä, Kalle ja Mikko iskemme kaupungin yöelämään kuin hirmumyrsky!

2 kommenttia:

  1. Tuo Hitlerin paitahomma.. olet urpo. et tajua. kehitä ajatusmaailmaasi parivuotta ja koita sitten naishommia uudestaan.. tutki ja tarkkaile menestyviä miehiä ja vertaa heitä itseesi. ja kyllä, sinä teet kaiken väärin heihin verrattuna

    VastaaPoista
  2. no voi vittu. piti tännekin tulla lukemaan jotain paskaa.

    VastaaPoista